A megoldás természetes

Vállalkozások szennyvízkezelése

 

Céges telephelyek, hotelek, panziók, erdei iskolák, és egyebek kommunális szennyvizének kezelése

 

Ha ebben a körben érintett, akkor az ön számára a legsürgetőbb a korszerű szennyvízkezelés mihamarabbi megvalósítása, hiszen a magánszemélyek "kreatív"  módszereit jobb, ha elkerüli, mert komoly környezetvédelmi bírsággal járnak, ugyanakkor ha a rendszeres elszállíttatás költségeit kell kigazdálkodnia, akkor is nehéz helyzetben van.

 

Már rövidtávon, akár 2-5 év alatt megtérülő befektetés, ha egyedi szennyvíztisztítót épít, ha bármilyen okból nincs mód csatornahálózatra csatlakozni.

 

Az üzleti/intézményi szféra számára is alkalmasak olyan fajta házi szennyvíztisztítók, mint a magánháztartásokban, természetesen a fogyasztásnak megfelelő méretre igazítva. A legtöbb ügyfelünk ezt a típust választotta.

Ha kíváncsi rá, Önnél mi lehet a legjobb megoldás, kérjen testreszabott ajánlatot!

 

FONTOS!!! A kommunális szennyvíz és a technológiai szennyvíz kezelése eltérő technológiát igényel! A forgalomban lévő házi szennyvíztisztítók kommunális szennyvíz kezelésére vannak kitalálva. Technológiai szennyvízkezelési igényével is keressen bennünket (pl. állattartó telepek, üzemek, konyhák, stb.)

 

 

 

logo

© PROWATECH Kft. 2019

PROWATECH Tervezői, Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Adószám: 12782701-2-02

Közösségi adószám: HU12782701

Cégj. Pécsi Törvényszék Cégbírósága

Cégj.sz: 02-09-067900

Székhely: H-7831 Pellérd, József A. u. 14.

Tel.:  +36 72 587 034

         +36 70 314 0012

Email: (megnyit)

web: prowatech.com